Visagie

 

Onze kapsalon heeft een speciale make-up studio.

Omdat een mooi kapsel  niet helemaal af is zonder een goede make-up, heb ik de opleiding visagie aan de Friese Poort gevolgd en vervolgens het ANBOS diploma visagie gehaald.

De kunst is om de mooie punten van iemands gezicht naar voren te halen en de wat mindere punten af zwakken.

In combinatie met een passende coupe geeft dit keer op keer weer een verrassend resultaat.

Yvonne Bouma Fries Kampioen Make-up

Fries KampioenYvonne Bouma, eigenaresse van Bonbini Kapsalon & Visagie in Koudum, heeft woensdag de prestigieuze titel “Fries kampioen Make-up 2009” in de wacht gesleept.

Dit unieke event, met als thema “Glamour”, werd georganiseerd door Nelleke Mulder Style & image te Sneek. Zowel schoonheidsspecialistes, visagisten, make-up artists als non-professionals streden om deze prestigieuze titel. Deelnemers moesten hun eigen model en make-up meenemen en de jury beoordeelde het complete plaatje van make-up, glamour kleding, bijpassend kapsel en uitstraling. De modellen presenteerden zich op de catwalk. De deskundige vakjury, die tevens de Nederlandse kampioenschappen jureert, oordeelde dat dit het best was verzorgd door Yvonne Bouma van Bonbini Kapsalon & Visagie uit Koudum.

Fries Kampioen

 

Haar model werd door de vakjury beloond met twee negens en een acht voor haar presentatie. Tevens vonden zij haar het meest in het oog springend qua make-up, kapsel, glamour kleding en uitstraling.
De winnares mocht een geldbedrag van € 250,00 en een sponsoring aan make-up producten mee naar huis nemen. De tweede prijs bedroeg € 150,00 en de derde € 100,00. Van ieder model werd nog een foto gemaakt voor hun portfolio, door een professionele fotograaf.